..... Inici | Ràdio | Recerca

Un responsable de CiU legitima els crims marroquins al Sàhara

by 16:11 0 comentaris
Carles Llorens, secretari de Relacions Internacionals de CDC, publica avui un article al diari Ara en què legitima els crims de l'exèrcit marroquí en els territoris del Sahara durant la revolta d'Al-Aaiun. Amb el títol "Què va passar a Al-Aaiun?" l'article  de Llorens qüestiona les matances de civils als territoris ocupats durant el "desallotjament" del novembre passat en un exercici de cinisme i de confusió, en què culpabilitza els periodistes, l'Islam i els saharauis de la matança d'Al-Aaiun.


Amb aquest article Llorens es situa com a referent del Lobby pro-marroquí a Catalunya, que al pur estil Pilar Rahola utilitza plataformes mediàtiques per afavorir els interessos del Regne del Marroc en l'opinió pública i per desviar l'atenció i generar confusió sobre la minsa informació que arriba sobre la situació al Sàhara. Llorens ja es va destacar fa poc temps amb articles d'intoxicació sobre una "deriva jihadista del Polisario" que pretenien criminalitzar les reivindicacions de sobirania i democràcia del poble saharaui.

Carles Llorens ha accentuat la seva activitat d'opinador en temes internacionals durant els darrers mesos, especialment des dels interessos de posicions sionistes, realitzant actes i escrivint articles favorables a l'Estat d'Israel i les seves atrocitats contra els drets més elementals. També ha estat molt actiu en actes presumiblement "diplomàtics" amb la intenció d'erosionar i malmetre la imatge de Cuba a nivell internacional.

redacció

Developer