..... Inici | Ràdio | Recerca

Espectacle de Tango Rioplatense a Arenys de Munt

by 10:19 0 comentaris

El dissabte 5 de febrer, a les 21:00 h., l'espectacle de Tango Rioplatense, farà el seu debut en el teatre del Centre Moral de la Vila d'Arenys de Munt. Aquest espectacle forma part d'una iniciativa del col.lectiu ITACAT ,agència de comunicació intercultural que promou els valors entre Catalunya i els ciudadans catalans d'origen estranger.

L'espectacle estarà encapçalat per l'artista argentí Claudio Cèsar i la seva orquestra, La 'Yunta Rio Platense' i es basará en un repertori, titulat "Mis dos orillas", on es combina, amb una mirada particular i didàctica, relats, històries i cançons de tots aquests gèneres musicals englobats en el Tango. L'espectacle convida a ballar i divertir-se al compàs dels sons del Rio de la Plata (candombes, milongas), sumant el ritme i el color del carnaval (comparsa, murgas), a més a més de la sensualitat i passió del Tango.

També hi participen els ballarins de tango Raúl Mamone i Esther Salvador i l'espectacle de Claudio Frost, que animarà la vetllada amb humor, ball i teatre.

Amb el preu de l'entrada, els assistents ta,bé podran gaudir d'una classe de tango durant les setmanes següents a l'espectacle i un descompte al restaurant d'Arenys de Munt "L'Era", que oferirá un menu especial amb productes argentins.

A més, aquest dissabte 15 de gener, Claudio César i els ballarins Raúl Mamone i Esther Salvador i faran un espectacle, com a part de la  promoció de l'esdeveniment, a les 11:00 del matí, a la plaça de l'Església d'Arenys de Munt i i estaran a disposició dels mitjans que els vulguin entrevistar.

Reserves e informació a redaccio@itacat.info:

PREU 20 E EN TAQUILLA Y 15 ANTICIPADA en el Centre Moral de la Vila d'Arenys de Munt.

redacció

Developer