..... Inici | Ràdio | Recerca

Yachay, la red peruana de investigadores y profesionales en Cataluña | Itacat Ràdio

by 22:17 0 comentaris

En este programa de Itacat Ràdio hablamos sobre YACHAY, la red de investigadores/as y profesionales peruanos/as en Cataluña YACHAY. La periodista Omaira Beltran entrevista a tres de sus miembros: Fiorela Ojeda, psicóloga, Ángela Yurico Ruiz, recursos humanos y administración de empresas y Milvia Helena Apagüeno, maestra. 

La entrevista fue realizada el 19 de febrero de 2019 en la sede del CIEMEN de Barcelona. Itaca Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ayuntamiento de Barcelona, del CIEMEN, de la Asociación Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agencia de Comunicación Intercultural Itacat.

Más información


En aquest programa de Itacat Ràdio parlem sobre YACHAY, la xarxa d'investigadors/es i professionals peruans/es a Catalunya. La periodista Omaira Beltran entrevista a tres dels seus membres: fiorela Ojeda, psicòloga, Ángela yurico Ruiz, recursos humans i administració d'empreses i Milvia Helena Apagüeno, mestra.

L'entrevista va ser realitzada el 19 de febrer de 2019 a la seu del CIEMEN de Barcelona. Itaca Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

Més informació



TRTRT

Developer