..... Inici | Ràdio | Recerca

Diàlegs universals: mirades diverses. Repensem el temps

by 23:46 0 comentaris


Us conviden a la taula rodona 'Diàlegs universals: mirades diverses. Repensem el temps', organitzada per l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura.

De la mà de Raul Gabas (Catedràtic Emèrit de filosofia a la UAB i expert en la història del temps a occident) i de Naren Herrero (Periodista i escriptor especialitzat en cultura i filosofia de l'Índia) confrontarem la concepció del temps lineal pròpia d'occident amb la cosmovisió circular índia i veurem com aquestes maneres d'entendre el temps influencien des dels elements més filosòfics i identitaris fins els més quotidians.

 Lola López (Antropòloga i Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l'Ajuntament de Barcelona) conduirà un diàleg destinat a qüestionar-nos a nivell filosòfic i vivencial.

Data i lloc: dijous 28 de febrer a les 18.30h a l'Espai Avinyó-Llengua i Cultura (c. Avinyó, 52, Barcelona, Catalunya).  

Per assistir-hi, cal inscriure-s'hi prèviament a: http://barcelona.cat/espaiavinyo/inscripcions




Les invitamos a la mesa redonda 'Diálogos universales: miradas diversas. Repensamos el tiempo', organizada por el Espai Avinyó-Llengua i Cultura.

De la mano de Raul Gabas (Catedrático Emérito de filosofía a la UAB y experto en la historia del tiempo en occidente) y de Naren Herrero (Periodista y escritor especializado en cultura y filosofía de la India) confrontaremos la concepción del tiempo lineal propia de occidente con la cosmovisión circular india y veremos como estas maneras de entender el tiempo influencian desde los elementos más filosóficos y identitarios hasta los más cotidianos.

Lola López (Antropóloga y Comisionada de Inmigración, Interculturalidad y Diversidad del Ayuntamiento de Barcelona) conducirá un diálogo destinado a cuestionarnos a nivel filosófico y vivencial.

Fecha y lugar: jueves 28 de febrero a las 18.30h en el Espacio Aviñón-Lengua y Cultura
(c. Aviñón, 52, Barcelona, Cataluña)

 Inscripciones en http://barcelona.cat/espaiavinyo/inscripcions

DSAN

Developer