..... Inici | Ràdio | Recerca

Equip

by 18:08 0 comentaris

Omaira Beltrán Sánchez. Colombiana i catalana. Comunicadora social i periodista. Master en didàctica de la llengua i la literatura per la UAB. Investigadora especialitzada en temes d'educació, llengua i interculturalitat. Fundadora i coordinadora de projectes de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya

Periodista i articulista col·laboradora de Infollatins, Art NeutreAgoraletras, Repor.cat (Col·legi de Periodistes de Catalunya). Productora i locutora del programa La veu del poble a Ràdio La Bomba FM. Productora i locutora del programa  Som a Itaca de Som Ràdio. Membre del Grup de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes. Coordinadora dels Cursos d'Estiu de Periodisme i Comunicació Intercultural del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Investigadora del Grup de Recreca sobre el diàleg interreligiós i intercultural de la Universitat de Barcelona. Membre del Grup d'estratègia de la Xarxa Barcelona Antirrumors. 





Maria Carvalho Dantas, (Aracaju, 1969). Brasileira i catalana. Llicenciada en Dret (Brasil). Especialització en Dret Medi Ambiental (UB), Doctorada en Filosofia Jurídica, Moral i Política (UB), Formació superior en Finances per a la PYME (UOC). Intérpret i traductora jurídica Català-Portuguès-Castellà. Redactora de l'Agència Itacat. Locutora i redactora del programa 'Som a Itaca' de Som Ràdio'.



_____________

Antics col·laboradors

Patricia Martínez.  Colombiana. Máster en Comunicació i Educació per la Universitat Autònoma de Barcelona. Corresponsal a Barcelona de 'Suba Al Aire 88.4 FM "Su vecina"(Colombia). Ha estat periodista de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat. Locutora i redactora del programa 'Som a Itaca' de Som Ràdio'.



Adolfo Rodriguez Carrion. Català nascut a Barcelona d'origen manxec (Ciudad Real). Diplomat d'Infermeria a l'hospital Clínic de Barcelona. Educador sanitari i activista social. Membre de la Fundacio Catalana De Hemofília i de l'Associació d'ajuda al desenvolupament QgatSud. Ha estat redactor de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat. Ha estat tècnic de só del programa 'Som a Itaca' de Som Ràdio.


In memoriam:

Itacat vol retre un especial homenatge pòstum a Òscar Valles Escobar, qui va ser comunicador social colombià, periodista i mediador intercultural. Master Europeu en Intermediació Mediterránea, Inversió Econòmica i Cultural per la UAB - Ca foscari Venezia - Montpellier III. Membre de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya. Investigador en temes d'inmigració. Va ser col·laborador i articulista de l'informatiu Infollatins, periodista de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat i locutor i redactor del programa 'Som a Itaca' de Som Ràdio'.



redacció

Developer