..... Inici | Ràdio | Recerca

Diàleg Interreligiós a Horta-Guinardó i cicle de visites a Centres de Culte | 1 febrer

by 21:01 0 comentaris



Un any més, durant el primer trimestre, el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó juntament amb els Centres Cívics del Districte programen el “cicle de visites a centres de culte”, per donar a conèixer i difondre la diversitat religiosa present a Barcelona.

Enguany, el Servei d’Interculturalitat d’Horta-Guinardó i l’Oficina d’Afers Religiosos (OAR) organitzen el primer diàleg interreligiós a Horta-Guinardó com a activitat inaugural del cicle de visites. La cita és el dia 1 de febrer a les 18h a la seu del Districte (Ronda del Guinardó 49). En aquesta conversa podrem apropar-nos i tenir un coneixement més profund i empàtic de les cinc confessions religioses que visitarem durant el febrer i març.

Us convidem a participar en aquest espai inclusiu per escoltar experiències, valors i perspectives sobre l’espiritualitat amb la finalitat de construir un món més cohesionat i pacífic.

Hi participen representats de:

Centre Zen Nalanda
Kagyu Samye Dzong Barcelona
Societat Internacional per a la Consciència de Krishna
Església Protestant – Betel Sant Pau
Centre Islàmic del Carmel

Veïns, veïnes, membres de les diverses comunitats religioses, animeu-vos a participar d’aquesta oportunitat per aprendre, créixer i connectar amb persones de creences diverses que conviuen als barris de la ciutat

OBS

Developer