..... Inici | Ràdio | Recerca

Contes per riure i pensar d'aquí i allà | 3 de febrer

by 21:04 0 comentaris


 

El proper 03 de febrer  del 2024  a les 18 h a L'Arrel, Bar cooperatiu C/Nou de la Rambla 154 de Barcelona, el col·lectiu Maloka amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvilupament i La Raíz organitza Contes per riure i pensar d'aquí 

Un espai que a partir de la tradició oral, tan present i important en la cultura colombiana, ens portarà a la reflexió i a gaudir de l'humor. 

L'artista que ens visita des de Suïssa, on viu després de molts anys d'exili és Gladys Corredor, coneguda com “La Chiky”. Va néixer a Bogotà  - Colòmbia, en el moment on el món es transformava i les revolucions, lluites, tractats de pau, i els somiadors donaven a les societat l'esperança d'un món millor.

Des de petita, va estar envoltada de persones que contaven històries, llegendes i contes amb els quals va aprendre a somiar que gràcies al poder de la paraula el món podia canviar. Aquesta va ser una influència fonamental perquè La Chiky trobés el seu camí en la tradició oral, transmetent històries que sempre guarden aquest aire de compromís i justícia social.

OBS

Developer