..... Inici | Ràdio | Recerca

Neix Mirada Rumiant, una entitat de comunicació intercultural: Una mirada reflexiva davant d’un món canviant | 16 Des.

by 13:27 0 comentaris

 



Durant aquest últim any 2023, l’Associació MiRu (Mirada Rumiant), una entitat de comunicació audiovisual transformadora i intercultural, s’ha consolidat com a organització independent amb la co-creació de dos projectes audiovisuals propis. 

De la mà d’altres entitats i des d’una metodologia participativa, s’han desenvolupat dues peces comunicatives molt diverses però que tenen un objectiu comú: la inclusió social de col·lectius estigmatitzats que s’enfronten a barreres per participar en espais laborals o de lleure a Barcelona. Els resultats d’aquests projectes es presentaran el dissabte 16 de desembre a les 12h a la Nau Bostik.

L’acte també servirà per donar a conèixer MiRu, una iniciativa que va néixer dins del projecte educatiu Infraexpuestos de RUIDO Photo, i especialment, de la relació que es va desenvolupar entre joves arribats del Marroc amb moltes ganes de futur i dones educadores i comunicadores motivades per un present desitjable. 

L’aposta de MiRu és oferir una mirada reflexiva, transformadora i intercultural des de l'escolta, els desitjos i les necessitats de les diverses persones que participen en la cocreació de materials comunicatius. Així, es pretén brindar un punt de vista particular, que ajudi a digerir i entendre les imatges d’un món canviant i en constant evolució des de les experiències i les vivències de les persones que estan davant i darrera la càmera.



Dia: dissabte 16 de desembre 
Hora: 12h 
Lloc: Nau Bostik.



 

.

  

Dissabte 16 de desembre, a les 12 h
Nau Bostik (C/ Ferran Turné, 1-11)

Llatins

Developer