..... Inici | Ràdio | Recerca

Darrere les càmeres: trobada amb Víctor Gaviria i Melba Escobar | 12-13 Des.

by 17:43 0 comentaris

 


LATcinema colabora un año más con la Muestra de Cine Colombiano de Barcelona, organizada por la Corporación Colombiana de Documentalistas (ALADOS) y la Muestra Internacional Documental de Bogotá (MIDBO), que quiere traer a Barcelona una muestra de las últimas producciones de documental y ficción realizadas en Colombia y presentes en prestigiosos festivales de todo el mundo.

La muestra contará con la participación de Víctor Gaviria para presentar el martes 12 en la Filmoteca de Catalunya la copia restaurada de La vendedora de rosas, que este año cumple 25 años desde su estreno en el Festival de Cannes.
También participará en la mesa redonda "Detrás de las cámaras: encuentro con Víctor Gaviria y Melba Escobar", con la moderación de Laura Lorenzi (International Action for Peace) al día siguiente en Casa Amèrica Catalunya.

Una oportunidad excelente para conocer a uno de los grandes cineastas latinoamericanos y referente de muchos de los jóvenes directores colombianos como Laura Mora o Theo Montoya, entre otros.


Filmoteca de Catalunya (pl. Plaça de Salvador Seguí, 1)
Entrada: 4€/3€
Casa Amèrica Catalunya
Entrada libre. Aforo limitado


-------------------------------------

LATcinema col·labora un any més amb la Mostra de Cinema Colombià de Barcelona, ​​organitzada per la Corporació Colombiana de Documentalistes (ALADOS) i la Mostra Internacional Documental de Bogotà (MIDBO), que vol portar a Barcelona una mostra de les darreres produccions de documental i ficció realitzades a Colòmbia i presents a prestigiosos festivals de tot el món.

La mostra comptarà amb la participació de Víctor Gaviria per presentar dimarts 12 a la Filmoteca de Catalunya la còpia restaurada de La venedora de roses, que aquest any compleix 25 anys des de la seva estrena al Festival de Cannes.
També participarà a la taula rodona "Darrere de les càmeres: trobada amb Víctor Gaviria i Melba Escobar", amb la moderació de Laura Lorenzi (International Action for Peace) l'endemà a Casa Amèrica Catalunya.

Una oportunitat excel·lent per conèixer un dels grans cineastes llatinoamericans i referent de molts dels joves directors colombians com Laura Mora o Theo Montoya, entre d'altres.

Filmoteca de Catalunya (pl. Plaça de Salvador Seguí, 1)
Entrada: 4€/3€
Casa Amèrica Catalunya
Entrada lliure. Aforament limitat










Llatins

Developer