..... Inici | Ràdio | Recerca

Exposició Prudencia Ayala Presidenta: Biblioteca Vicente Aleixandre de Badía del Vallè | 18 Nov - 10 Des.

by 19:02 0 comentaris



L’exposició de Prudencia Ayala, escritora, periodista i activista molt avançada al seu temps. Del multifacètic poeta i pintor Salvador Efraín Salazar Arrué més conegut com a «Salarrué«, i la darrera incorporació és l’exposició ‘bordadras de memorias’, sobre les històries que les dones bordaven en la tela dels sacs de farina als camps de refugiades. 

  • En primer lloc, a partir del pròxim dissabte 18 de novembre i fins al diumenge 10 de desembre, es podrà visitar de forma gratuita l'exposició "Prudencia Ayala Presidenta" al vestíbul de la biblioteca Vicente Aleixandre de Badía del Vallès, Barcelona.


Direcció: Av. de la Mediterrània, S/N, 08214 Badia del Vallès, Barcelona


També a la inauguració de l'exposició que tindrà lloc el mateix dissabte 18 de novembre a les 11AM i es farà a la sala d'actes de la biblioteca Vicente Aleixandre. Comptarem també amb la presentació sobre l'exposició de l'escriptora i activista salvadorenca Prudencia Ayala per part de la Rosa Sànchez Girona, directora de la revista de solidaritat Nàhuat.

Prudencia Ayala (1885-1936) fou precursora dels drets feministes a El Salvador i la primera dona candidata a la presidència (1930) en un moment que les dones no tenien dret de vot,¨ +info.


  • En segon lloc, tindrem a partir del pròxim dimecres 22 de novembre i fins al dijous 21 de desembre, es podrà visitar de forma gratuita l'exposició "Bordadoras de Memoria" a la Biblioteca El Carmel-Juan Marsé de Barcelona.

Direcció: Carrer de la Murtra, 135, 145, 08032 Barcelona


 La inauguració de l'exposició que tindrà lloc el mateix dimecres 22 de novembre a les 18:30h i es farà a la sala d'actes de la biblioteca El Carmel-Juan Marsé. Comptarem també amb la presentació sobre l'exposició de "Bordadoras de memoria" per part del Carlos Cañas, escriptor i historiador salvadorenc.


¨A la dècada dels vuitanta, durant el conflicte armat que tenia lloc al Salvador, milers dels seus pobladors es van veure obligats a abandonar la seva terra per a situar-se en els refugis protegits per les Nacions Unides. Allà, en sacs de farina, les dones van començar a brodar les seves històries personals.¨ +info.




Llatins

Developer