..... Inici | Ràdio | Recerca

Cicle de violències i resistències: Jekhipé Romaní (Resistència Romaní) | 28 Nov.

by 16:38 0 comentaris


A partir dels resultats de les enquestes que van fer les entitats de la Xarxa BCN Antirumors sobre necessitats formatives, el grup de treball de formació ha dissenyat aquest Cicle de violències i resistències amb l'objectiu de donar visibilitat a les resistències que se'n deriven de les violències que pateixen alguns col·lectius de la nostra ciutat i poder oferir eines pràctiques que es puguin incorporar al disseny de projectes i les accions de les entitats que participen en el cicle.


La primera sessió tindrà el títol de Jekhipé Romaní (Resistència Romaní), i se centrarà en la discriminació que pateix el poble gitano en l'accés al món laboral.

Des de la Fundación Secretariado Gitano es farà un recorregut on es posarà en context la història de violència exercida cap al poble gitano a l'àmbit laboral, i com els mercats ambulants han estat una forma de resistència a través del treball autònom.

També comptarem amb una taula rodona on podrem sentir la veu de diferents experiències que donaran visibilitat a les diverses formes de reinventar-se i resistir dins d'aquest context.


Aquesta primera sessió tindrà lloc 

Día: 28 de novembre
Hora:17 h a 19:30 h
Lloc: Seu del Campus Rom de Barcelona (Carrer Múrcia, 2-8, Local 4).


L'aforament és limitat.  Inscripció. 

Llatins

Developer