..... Inici | Ràdio | Recerca

La presentació del llibre : Exilios y lejanías. Relatos de mujeres colombianas, al Born Centre de Cultura i Memòria | 23 Oct.

by 15:53 0 comentaris

 


 La presentació del llibre ‘Exilios y lejanías. Relatos de mujeres colombianas’ al Born Centre de Cultura i Memòria. El llibre ha estat escrit i il·lustrat per tretze dones colombianes que viuen lluny de Colòmbia. En concret, són dones que viuen a Alemanya, Canadà, Dinamarca, Espanya, Itàlia, Noruega i Suècia.


Amb l’impuls del Grup Internodal de Gènere de suport al Llegat de la Comissió de la Veritat, el llibre recull els relats de dones que van sortir del país degut al conflicte armat intern. Les seves edats van dels 23 als 65 anys i les seves ètnies i identitats són diverses. Tenen ocupacions variades: estudiants, docents, professionals de diferents disciplines, defensores dels drets humans, artistes i treballadores en entitats de cooperació internacional, pau, migracions i refugi. Totes, sense excepció, estan fortament compromeses amb la construcció de la pau i l’equitat de gènere.

L’acte comptarà amb la seva presència per parlar de les seves experiències, del desarrelament, la soledat, els canvis i els traumes que els va generar haver-se vist obligades a sortir del país, i alhora de les vides quotidianes, de l’amor i de les seves resistències per seguir imaginant i treballant juntes per un món en pau.

Aquest acte l’organitzen el Grup Internodal de Gènere de suport al llegat de la Comissió de la Veritat de Colòmbia, l’ICIP i El Born CCM.

  • El dilluns 23 d’octubre a les 6 de la tarda 
Si voleu assistir-hi, podeu omplir el formulari a la pagina oficial aquí:

Llatins

Developer