..... Inici | Ràdio | Recerca

La nit de les religions conviccions i creences en diàleg 2023 | 21 i 22 oct.

by 16:35 0 comentaris

 

La vuitena edició de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg tindrà lloc el 21 i 22 d’octubre del 2023 i comptarà amb la participació de 48 centres de culte i entitats de diferents conviccions, que oferiran xerrades, tallers, concerts, representacions i rutes guiades, entre altres activitats.

El principal objectiu de La Nit de les Religions, Conviccions i Creences en Diàleg és fomentar un punt de trobada i de diàleg entre la ciutadania de Barcelona i les comunitats religioses i entitats de diferents conviccions. A més a més, aquesta iniciativa busca trencar prejudicis i estereotips que són font de diverses formes de discriminació, i promoure els valors de la cultura de la pau. L’acte inaugural es durà a terme el dijous 19 d’octubre, a les 19.00 h, al carrer dels Lledó, 11, 1r pis. 

Cal inscripció prèvia a: https://bit.ly/acteinaugural2023

Algunes activitats requereixen d’inscripció prèvia per poder assistir. El programa és provisional i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies (estigueu pendents a les noves actualitzacions. Actualització actual: 3 d’octubre de 2023)

És recomanable portar roba còmoda a les sessions de meditació. Algunes activitats amb inscripció prèvia faran arribar l’adreça després de la confirmació de la inscripció.

Aquest projecte és una iniciativa l’associació AUDIR, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Fundació “la Caixa”.

Llatins

Developer