..... Inici | Ràdio | Recerca

15a edició : Festival Esperanzah Del 6 al 8 d’octubre el Parc Nou

by 16:42 0 comentaris

 




Del 6 al 8 d’octubre el Parc Nou, al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat torna a acollir el Festival Esperanzah, que aquest any celebra la seva 15a edició. Lafede.cat, a través de la plataforma Futuro en común, amplia la seva col·laboració iniciada l’any passat i impulsa la programació de l’Espai Esperanzah! un espai de debat, xerrades, fira i tallers entorn a la Justícia global, amb l’objectiu d’arribar a un públic jove.


Entrades ja a la venta


En els darrers anys el Festival Esperanzah ha recaptat i donat més de 400.000€ a organitzacions com Open Arms, Caminando Fronteras, Dones Sàvies de Sant Cosme, Nzuri Daima, Stop Mare Mortum, i moltes més.

Els abonaments de la 15a edició del Festival Esperanzah estan disponibles a través de www.festivalesperanzah.coop i TickÈtic, la primera tiquetera solidària, cooperativa i ètica, amb qui ja fa tres anys treballa el festival.

A més, el Festival d’enguany serà accessible amb bucle magnètic i motxilles vibratòries per a persones sordes i, en alguns casos, també en llengua de signes.






Llatins

Developer