..... Inici | Ràdio | Recerca

Les Amèriques: contradiccions i perspectives | 11, 12 i 13 de juliol

by 18:08 0 comentaris
L’Associació Catalana per la Pau i International Action for Peace inauguren la 1a edició de l’Escola d’Estiu, que se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol de forma online.

Sota el títol Les Amèriques: contradiccions i perspectives, la primera edició d’aquesta Escola d’Estiu vol fer una mirada a la realitat política i social d’un continent en transformació. El continent americà és un conjunt de realitats múltiples, i una de les principals zones de desenvolupament i explotació de tot el món. La seva riquesa en recursos naturals el posiciona com un dels majors punts d’interès per part de les grans potències mundials. La seva diversitat i heterogeneïtat cultural i social el converteixen en un espai de confrontació d’idees, de lluites i de polítiques.

Per tots aquests motius, aquesta primera edició de l’Escola d’Estiu se centrarà a parlar i debatre sobre aquest continent, amb ponències i professionals amb expertesa a la regió.Programa i equip docent

Dimarts, 11 de juliol – Estats Units i migracions / Amb Daniel Cirera, secretari general del Consell científic de la Fondation Gabriel Péri (França); i Jim Cohen, professor a l’Institut del Món Anglòfon de la Universitat de París Sorbonne Nouvelle i doctor en Ciències polítiques.

Dimecres, 12 de juliol – Amèrica Central i Cuba / Amb Henry Morales, doctor en Ciències econòmiques i empresarials i coordinador del Colectivo Tzuk Kim-Pop; i Claudia González, antropòloga social cubana i membre de la comissió de comunicació de Defensem Cuba, Coordinadora Catalana de Solidaritat.

Dijous, 13 de juliol – Colòmbia, Brasil i perspectiva continental / Amb Javier Calderón, doctor en Ciències socials, investigador del Centro Estratégico Latinoamericano de Geopolítica (CELAG) i membre de la Fundación Alterpaz; i Ariane Araújo, advocada especialista en Economia i Desenvolupament Agrari, i militant del Movimento dos Trabalhadores Rurais Sem Terra (MST) al Brasil. 

Se celebrarà els dies 11, 12 i 13 de juliol de 16 h a 19 h de forma online

La participació és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament en aquest enllaç.

+ informació 


Llatins

Developer