..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival LATIR Setmana Cultural Llatinoamericana a Casa Amèrica Catalunya | 17 al 22 de juliol

by 15:47 0 comentaris



Aquesta jornada del Festival LATIR a Casa Amèrica Catalunya està dedicada a la petjada, condició que determina el caràcter d'una identitat i que s'expressa a través d'obres i artistes compromesos, en aquest cas, amb el procés de pau i l'altra Colòmbia.

Del 17 al 22 de juliol, LATIR Setmana Cultural Llatinoamericana / Festival LATIR programa exposicions fotogràfiques, dibuixos, sessions de cinefòrum, xerrades  i música a diversos espais de Barcelona i Badalona. Programa complet



Programa a Casa Amèrica Catalunya

19h
Salutació des de Colòmbia del Comissionat de Pau del país, Danilo Rueda, que parlarà del treball artístic de l'exposició fotogràfica La otra Colombia i del concert Lejanías en tant que processos pedagògics relacionats amb la construcció de pau.

19:30h
Exposició fotogràfica La otra Colombia, de Ramón Campos Iriarte, fotògraf que durant anys va retratar des de les selves la quotidianitat a la Colòmbia profunda i les ambigüitats culturals del conflicte que patia el país. Ramón Campos comentarà les seves fotografies i el procés de treball en connexió on line.

20h
Concert Lejanías, quintet de música folklòrica que efectua un recorregut sonor pels territoris i les històries del conflicte a Colòmbia.


Dia / Hora:18/07/2023, 19:00 H
Lloc:Casa Amèrica Catalunya. Entrada lliure. 


Entrada gratuïta. Cal inscripció prèvia aquí.


 

Llatins

Developer