..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornada: La Pau a Colòmbia des de fora de Colòmbia | Gràcia, Barcelona | 28 juny

by 12:26 0 comentaris

 


La Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia ens convida a l’acte “Hay futuro si hay verdad – La Pau a Colòmbia des de fora de Colòmbia”, amb motiu del primer any de la presentació de l’Informe Final de la Comissió de la Veritat de Colòmbia. Serà un espai de trobada per compartir reflexions, intercanviar impressions i viure col·lectivament el nou camí que escriu Colòmbia cap a la pau total.

Tindrem el privilegi de comptar amb la peça teatral “Ladrillo portante de celda circular” dirigida pel colombià Nicolás Castro, basada en l’obra de Liliana Hurtado i amb un repertori de quatre actrius i estudiants de l’Institut del Teatre de Barcelona.

A posteriori s’obrirà el diàleg entre María del Rosario Vásquez membre de La Colectiva de mujeres exiliadas, refugiadas i migradas i Juliana Sotelo, membre de la Generación V+ que és l’organització que segueix el llegat de la CEV. Hi haurà temps també perquè els assistents puguin compartir també les seves impressions. Per tancar l’acte hi haurà un petit pica-pica amb empanades i aguapanela.

Aquest acte s’emmarca en la commemoració del primer aniversari de la presentació de l’informe final de la CEV que es va fer el dia 12 de juliol de 2022 al Parlament de Catalunya de la mà de l’ICIP i amb la presència de dos membres de la Comissió de la Veritat, Carlos Martin Beristain i Alejandro Valencia, a més de Marta Liliana Ramírez, víctima del conflicte resident a Catalunya, i Dorys Ardila, membre del comitè de seguiment de les recomanacions de la Comissió, en representació de totes les víctimes a l’exili.

Per aquesta ocasió hem comptat amb la il·lustradora colombiana Alejandra Medina que ha dissenyat el cartell de l’esdeveniment. La podeu trobar a l’Instagram a @backtojunk.

Us esperem a totes el dimecres 28 de juny a l’Espai Jove La Fontana a partir de 2/4 de 7 de la tarda. No fa falta inscripció. L’aforament és limitat

Data: dimecres, 28 de juny del 2023.
Hora: Obertura de portes a 2/4 de 7 de la tarda.
Lloc: A l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia, 190, de Barcelona), a la sala Teresa Claramunt.

 

Llatins

Developer