..... Inici | Ràdio | Recerca

Gira d'autogestió de la HUECC 2023: mostra de cinema comunitari d'Abya Yala | Barcelona | 11 juny

by 18:20 0 comentaris


Continua avançant la Gira d'Autogestió de la HUECC 2023, i aquesta vegada la parada és Barcelona, Catalunya. Volem compartir un espai per pensar el cinema i l'audiovisual com una eina per trobar-nos a experimentar i aprendre junts dels nostres territoris i comunitats.

Per això projectarem algunes produccions contingudes a l'arxiu caminant de la Motxilla Audiovisual, a través de les quals ens aproparem a diverses experiències de resistències des de i pel territori a Abya Yala. En acabar obrirem un espai per compartir la paraula amb el procés HUECC i el Col·lectiu Maloka.

La HUECC Caminante 2023 és un somni construït des de l'autogestió, seguim sumant suports i esforços des de totes les latituds per fer-ho possible, aquest any a Dibulla, Colòmbia,

Anima't, participa i recolza!

Diumenge 11 de Juny de 2023, a les 19h.
Carrer Vistalegre, 18, Raval, Barcelona, Catalunya
19hs – Entrada Gratuïta!


___

Sigue avanzando la Gira de Autogestión de la HUECC 2023, y esta vez la parada es Barcelona, Cataluña. Queremos compartir un espacio para pensar el cine y el audiovisual como una herramienta para encontrarnos a experimentar y aprender juntos de nuestros territorios y comunidades.

Para ello proyectaremos algunas producciones contenidas en el archivo caminante de la Mochila Audiovisual, a través de las que nos acercaremos a diversas experiencias de resistencias desde y por el territorio en Abya Yala. Al finalizar abriremos un espacio para compartir la palabra con el proceso HUECC y el Colectivo Maloka.

La HUECC Caminante 2023 es un sueño construido desde la autogestión, el apañe y la juntanza, seguimos sumando apoyos y esfuerzos desde todas las latitudes para hacerlo posible, este año en Dibulla, Colombia, 

¡Anímate, participa y apoya!.

Domingo 11 de Junio de 2023, a las 19h.
Carrer Vistalegre, 18, Raval, Barcelona, Cataluña
19hs – Entrada Gratuita!


Llatins

Developer