..... Inici | Ràdio | Recerca

8è Encuentro Pazífico amb música colombiana a la Farinera del Clot | Barcelona | 10 juny

by 16:52 0 comentaris


El Encuentro Pazífico Barcelona és una trobada per la conservació de les pràctiques culturals del pacífic colombià a la ciutat de Barcelona. Un procés de realització col·lectiva popular i autogestionada que fa anys que treballa per posar al centre la vida a través de la cultura com a eina de transformació social, per la reconstrucció de la pau en la diàspora colombiana, per la preservació i en defensa de l’ànima negra.

En aquesta ocasió tenim el plaer de rebre a Barcelona Arrullo en el Barrio, una proposta de la mestra Nidia Góngora, que es realitza a Cali, Colòmbia des de fa 9 anys, como a punt final del Festival de músiques tradicionals del pacífic colombiano Petronio Álvarez, festival afro reconegut com el més important del continent americà. 

Arrullo en el Barrio, s’ha convertit en el tradicional final de Petronio. Aquest esdeveniment és una invitació a la fraternitat, resiliència, reconciliació, retrobament, sana convivència i pau, que afortunadament ha servit per a mitigar i canviar de mica en mica estigmes que hi ha sobre les festes de l’orient de Cali. Aquesta trobada es teixeix entre gastronomia, laboratoris de dansa i músiques del pacífic colombià.

Dia: dissabte, 10 de juny del 2023, a les 18:00h.
Lloc: A la Farinera del Clot, Barcelona


Programa


18 h Laboratori de danses del Pazífico

19 h Dj Ilegally Fantasy (esplanada de La Farinera)

20 h La Pacífico DJ. Banda Show (esplanada de La Farinera)


23 h Arrullo en el Barrio (esplanada de La Farinera)


 

Llatins

Developer