..... Inici | Ràdio | Recerca

2a edició de KM Amèrica, el festival de literatura llatinoamericana | Barcelona | 14 - 18 juny

by 15:20 0 comentaris



Tot preparat per començar el viatge. Suma't a la segona edició de KM Amèrica, el Festival de Literatura Llatinoamericana de Barcelona. Del 14 al 18 de juny del 2023, repetim seus per intercanviar amb una vintena de participants de diferents països d'Amèrica Llatina, mitjançant xerrades, entrevistes, teatre, improvisacions poètiques... Et presentem tota la programació a continuació.

KM América està organitzat per Casa Amèrica Catalunya i la xarxa de Biblioteques de Barcelona, amb el comissariat de l'escriptor mexicà Eduardo Ruiz Sosa.

Dates: del 14 al 18 de juny del 2023.

Espais: Casa Amèrica Catalunya (c/ Còrsega 299, entresòl, Barcelona) i la Biblioteca Gabriel García Márquez (c/ del Treball, 219, Barcelona).

Entrades: totes les activitats són gratuïtes, excepte el taller Com escriure una novel·la negra?, amb Leonardo Padura, i la ruta literària Barris travessats, amb Laureano Debat. Descomptes disponibles per als Amics de Casa Amèrica Catalunya i per als titulars del carnet de Biblioteques de Barcelona.




Todo preparado para empezar el viaje. Súmate a la segunda edición de KM Amèrica, el Festival de Literatura Latinoamericana. Del 14 al 18 de junio de 2023 repetimos sedes para intercambiar con una veintena de participantes de diferentes países de América Latina, a través de charlas, entrevistas, teatro, improvisaciones poéticas... Te presentamos toda la programación a continuación.

KM Amèrica está organizado por lA Casa Amèrica Catalunya y por la Xarxa de Biblioteques de Barcelona, con la curadoría del escritor mexicano Eduardo Ruiz Sosa.

Fechas: del 14 al 18 de junio de 2023.

Espacios: Casa Amèrica Catalunya (c/ Còrsega 299, entresuelo, Barcelona) y Biblioteca Gabriel García Márquez (c/ del Treball, 219, Barcelona).


Entradas: todos las actividades son gratuitas, excepto el taller Cómo escribir una novela negra?, con Leonardo Padura, y la ruta literaria Barrios atravesados, con Laureano Debat. Descuentos disponibles para los Amigos de Casa Amèrica Catalunya y para los titulares del carnet de Biblioteques de Barcelona.



Llatins

Developer