..... Inici | Ràdio | Recerca

La plataforma CaixaForum+ estrena el curtmetratge documental 'Repensando el mundo' | 25 maig

by 17:32 0 comentaris


Estrena del curtmetratge documental 'Repensant el món'. Aquest dijous 25 de maig del 2023 s'estrena a la plataforma CaixaForum+ el curtmetratge documental Repensando el mundo, en el que quatre de les més destacades activistes climàtiques de l'Amèrica Llatina i el Carib expliquen les dificultats a les que ens enfrontem i apunten camins per a un futur més just i sostenible.

Aquest curtmetratge, creat per Casa Amèrica Catalunya en col·laboració amb la Fundació “la Caixa”, es pot veure, a partir del 25 de maig, a la plataforma digital de cultura i ciència CaixaForum+

La crisi mediambiental i la imparable revolució feminista posen el món davant un canvi de paradigma sense precedents. La generació Z, joves que ara ronden els vint anys, s'han erigit en líders de la reivindicació i la sensibilització.

La indígena amazònica equatoriana Helena Gualinga, l'assessora d'UNICEF costarriquenya Sara Cognuck, la feminista xilena Julieta Martínez i l'activista argentina Nicki Becker ens parlen de la dicotomia entre Nord i Sud Global, expliquen perquè l'activisme climàtic és majoritariament femení i exposen el seu treball en xarxes socials. Amb l'objectiu d'ajudar a repensar el món, proposen i demanen que es prenguin decisions en les més altes institucions internacionals.

Llatins

Developer