..... Inici | Ràdio | Recerca

Nova publicació: 'Caminando hacia un futuro local feminista'

by 17:32 0 comentaris


Es presenta la nova publicació titulada "Caminando hacia un futuro local feminista. Reflexiones y debates en torno al 'I Foro de Alcaldesas y Electas Iberoamericanas", fruit del primer fòrum que va tenir lloc a Ciutat de Mèxic els dies 22 i 23 de setembre de 2022, la qual neix com una instància de diàleg i reflexió per generar aliances polítiques entre governs locals iberoamericans progressistes liderats per dones, amb la finalitat de potenciar el lideratge feminista i les polítiques locals amb mirada feminista.

El I Foro de Alcaldesas y Electas Iberoamericanas ha estat impulsat pel Govern de la Ciutat de Mèxic, l'Alcaldia Mayor de Bogotá, la Intendencia de Montevideo i la Diputació de Barcelona.

L'estudi que ara us presentem ha estat elaborat per Almena Cooperativa Feminista i recull la reflexió i l'experiència compartida durant els dos dies de debat a partir de quatre eixos temàtics identificats per les institucions impulsores d'aquesta primera trobada: la participació política de les dones, la transversalització de la perspectiva de gènere, l'economia feminista i de cures i la violència de gènere.

Aquesta aliança està concebuda com una acció de cooperació descentralitzada euro-llatinoamericana amb l'objectiu de transformar i millorar la política pública local i l'actual model de desenvolupament.

Esperem que aquesta publicació sigui del vostre interès i des d'aquí animem a altres governs locals iberoamericans a sumar-se a la iniciativa del Fòrum.



 

Llatins

Developer