..... Inici | Ràdio | Recerca

Nova guia per treballar el Fanzine ​"Benvingudes a l'escola... intercultural?"

by 9:30 0 comentaris


La guia ofereix un recull de dinàmiques i activitats a desenvolupar amb l'alumnat per tractar el tema del racisme i la discriminació en el context escolar que es planteja al Fanzine.

En el marc de la tasca de recerca i elaboració de materials duta a terme pel Col·lectiu Antiracista AICE (Anàlisi, Investigació i Creació en Educació), es publica una nova guia educativa per treballar el Fanzine “Benvingudes a l’escola… intercultural?” a l’aula.

La iniciativa d’elaborar una guia va sorgir amb l'objectiu d’oferir unes pautes sobre com treballar els temes que es tracten al Fanzine, i el resultat és un material que permet implementar-se en forma de taller apte per a dur a terme amb grups de classe o altres grups de joves.

Queda a disposició de la comunitat educativa i de tota aquella persona interessada tant el Fanzine, el decàleg per a professorat com ara la guia. A més, s’ofereix la possibilitat de demanar la dinamització del taller per part d’un membre o persona vinculada al col·lectiu AICE, que s’acompanya amb còpies en paper del Fanzine.

+ informació 

Llatins

Developer