..... Inici | Ràdio | Recerca

LATcinema Fest - Festival Internacional de Cinema Llatinoamericà de Barcelona | 15 - 19 març

by 21:51 0 comentaris



La segona edició del LATcinema Fest, Festival Internacional de Cinema Llatinoamericà de Barcelona va agafant forma. L'esdeveniment se celebrarà del 15 al 19 de març del 2023 als Cinemes Girona i ja estan confimades algunes de les pel·lícules que es projectaran. 

Del 15 al 19 de març del 2023, el festival de cinema llatinoamericà de Barcelona oferirà una desena de pel·lícules als Cinemes Girona, amb l’objectiu de apropar al públic barceloní pel·lícules recents realitzades al continent llatinoamericà que han viatjat pels circuits de festivals internacionals de cinema i que encara no s’han pogut veure a la nostra ciutat.

En la selecció del 2023, podrem apropar-nos a diferents temàtiques, algunes exportables més enllà de Llatinoamèrica. Trames que ens parlaran de llibertat de gènere i defensa del medi ambient amb el documental brasiler Uyra, a retomada da floresta (Juliana Curi); els privilegis i les classes socials a la dominicana Carajita (Silvina Schnicer, Ulises Porra); joventut i migració, amb la cubana Vicenta B (Carlos Lechuga), o, fugint de la mirada glamurosa, la pressió a la que es veu sotmès un jove futbolista a la uruguaiana 9 (Martín Barrenechea i Nicolás Branca).

Un cop més es convidarà a alguns dels seus realitzadors i realitzadores per tal de conèixer en més profunditat els continguts i el procés de treball de cada obra, oferint aquest intercanvi amb el públic que s’acosti a la sala després de cada passi. Alhora, l’Escola de Cine de Barcelona (ECIB) tornarà a col·laborar amb nosaltres acollint una taula dirigida als estudiants i a persones de la indústria.

De moment, per anar obrint boca us avancem quatre títols de la programació. En les properes setmanes anirem desvetllant la resta de títols i horaris, però ja podeu fer-vos amb el vostre abonament* per gaudir del millor cinema llatinoamericà que encara no ha pujat a les nostres cartelleres.

Llatins

Developer