..... Inici | Ràdio | Recerca

Memòries Migrants al Poblenou | 12 de juliol

by 11:22 0 comentaris

 Relats de lluita i dret a l'habitatge des d'una mirada antiracista

La Xarxa Antirumors del Poblenou ens convida a la darrera sessió del cicle 'Memòries Migrants', dedicada a reflexionar, debatre i construir memòries entorn del dret i les lluites per l'habitatge.

L'acte constarà d'una primera part on hi haurà la projecció de dues càpsules audiovisuals, realitzades per en Gabriel Celi, veí del Poblenou i activista en moviments socials de base, a més de membre de la Xarxa d’Aliments P9 i soci fundador de la Cooperativa Alencop.

També Amadou Tidiane Candialo explicarà el seu relat de vida, les diferents violències viscudes, així com la temàtica al voltant del dret a l’habitatge, des d’una perspectiva vivencial i situada.

Tot seguit obrirem una conversa amb Joana Rodríguez, activista del sindicat de Llogateres de BCN, amb Diana de la Torre Ragero, de l’Associació Migress – Migració i Economia Social i Solidària que oferirà la perspectiva del cooperativisme i reflexionarà sobre l’accés/dret a l’habitatge des d’una mirada antiracista, i amb Adama Balde, portaveu de Casa Àfrica, que ens parlarà del seu projecte i de les memòries de lluites per l’habitatge al barri.

Aquesta és la darrera projecció del Cicle Itinerant ‘Memòries Migrants‘ impulsat per la Xarxa Antirumors Poble Nou. Finalment, i per tancar el cicle, tindrà lloc l’actuació musical del grup Tomba Tomba de Reggae vinculat a La Flor de Maig.

Dia: dimarts 12 de juliol del 2022.
Hora: a les 19 h
Lloc: Ca l’Isidret (c/ Josep Pla 174)
Activitat oberta i gratuïta. No cal reserva prèvia. Us hi esperem!

OBS

Developer