..... Inici | Ràdio | Recerca

Informe 2020 de l’Observatori de les Discriminacions a Barcelona

by 13:16 0 comentaris
          


Per tercer any consecutiu, l’Observatori de les Discriminacions a Barcelona publica l’informe anual de discriminacions a Barcelona. En l’informe del 2020 es recullen dades detallades sobre les situacions de discriminació que s’han donat a la ciutat, sobre les accions i les estratègies que s’han emprès per fer-hi front, sobre l’impacte de la pandèmia en les discriminacions, i sobre els serveis oferts i els reptes que encara queden per endavant.

Enguany, El proper dimarts, 29 de juny de 17 a 19 h es presentarà l’informe en un acte al Saló de Cent on participaran les entitats de l’Observatori de les Discriminacions, l’Oficina per la No Discriminació i el Regidor de Drets de Ciutadania i Participació. L’acte, que estarà moderat per Julián Bruscantini, constarà de tres parts:

Presentació de les principals conclusions de l’informe.
Testimoniatges d’ECOM i l’Observatori Contra l’Homofòbia, que parlaran de discriminació per discapacitat física i LGTBI-fòbia, respectivament.
Debat amb les entitats de l’Observatori sobre els impactes i els aprenentatges derivats de la pandèmia.


L’acte es retransmetrà per YouTube amb interpretació en llengua de signes i subtitulació. No calen inscripcions prèvies, el podreu seguir en directe en aquest enllaç: https://youtu.be/LLUzruPtD_g 

OBS

Developer