..... Inici | Ràdio | Recerca

4rt Curs de Comunicació i Periodisme intercultural #ComuniCanvi: Racismes Mediàtics Post-Covid.

by 0:51 0 comentaris


El  4rt Curs Virtual de Periodisme i Comunicació Intercultural #ComuniCanvi IV – Racismes Mediàtics Post-Covid, organitzat per l’Associació Intercultural Llatins per Catalunya i el grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors i l'Agència Intercultural ITACAT, amb el patrocini d’Espai Societat Oberta i el suport de l’Ajuntament de Barcelona, es durà a terme del 26 de gener al 25 de febrer del 2021, de 17 h a 19h, mitjançant de la plataforma Bluejeans.

L’objectiu de l’edició d’enguany és analitzar, des de la comunicació i els mitjans, l’auge de discursos i relats racistes que, en el marc de la crisi de la Covid-19, s’han agreujat contra col·lectius històricament estigmatitzats, i com aquests discursos s’han normalitzat. El curs és adreçat a estudiants de periodisme, periodistes, comunicadors/es socials, tècnics/ques de comunicació i persones que vulguin ampliar el seu coneixement sobre el tractament de la diversitat cultural als mitjans de comunicació.

Programa:

Sessió 1: Imaginaris racistes a través de la imatge, amb Aldemar Matias, Heidi Ramírez del col·lectiu New voices New futures. Dimarts 26 de gener, de 17 h a 19 h.

Sessió 2: Antigitanisme als mitjans de comunicació, amb Pedro Casermeiro de Rromane Siklǒvne. Dijous 4 de febrer, de 17 h a 19 h.

Sessió 3: Anàlisi de la Covid-19 com a agreujant del racisme contra comunitats asiàtiques i asiàtics descendents, amb Paloma Chen de Catarsia. Dijous 11 de febrer, de 17 h a 19 h.

Sessió 4: El discurs dels mitjans de comunicació cap a les comunitats racialitzades, amb Xavier Giró de l’Observatori de la Cobertura de Conflictes. Dijous 18 de febrer, de 17 h a 19 h.

Sessió 5: La construcció històrica de la islamofòbia i la representació en els mitjans de comunicació, amb Salma Amzian. Dijous 25 de febrer, de 17 h a 19 h.

Aquesta formació és gratuïta i amb el 70% d’assistència es donarà una certificació d’assistència. 
Cal inscripció prèvia a info@llatins.org.

Coordina: Omaira Beltrán Sánchez
Preu: gratüit.

Inscripció: Per completar la inscripció ho podeu fer omplint el següent formularihttp://ow.ly/psn850D6brC

.

.

OBS

Developer