..... Inici | Ràdio | Recerca

El projecte 'A-porta' de la CONFAVC guanya el Premi Civisme de la Generalitat de Catalunya

by 13:21 0 comentaris
                     

El projecte A-porta de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) ha estat guanyador del Premi Civisme, en la categoria d’Innovació, de la Direcció General d'Acció Cívica i Comunitària de la Generalitat de Catalunya.

El projecte A-porta es posà en marxa l’any 2016 com un recurs per incidir de forma clara en la millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes dels barris de Catalunya. En el desenvolupament d’aquest projecte, CONFAVC col·labora activament amb iesMed SCEL, cooperativa europea que fa acompanyaments estratègics en el desenvolupament d'empreses d'economia social i solidària al Mediterrani. 

L’origen del projecte A-porta és basa en el projecte Voisin Malin (desenvolupat a França). El 29 de setembre de 2016 es va signar una carta d'intencions entre la CONFAVC, Voisin Malin i l'iesMed, que posava de manifest el compromís de les tres parts en el desenvolupament d'aquesta experiència a Catalunya. 

Aquest document recull el compromís de CONFAVC per a la seva posada en marxa amb l'acompanyament estratègic d’iesMed i la disposició per part de Voisin Malin d'oferir la informació que pugui ser necessària, fent de conseller en la seva implantació i desenvolupament posterior.

Des de l'Agència de Comunicació Intercultural ITACAT hem fet una sèrie d'entrevistes que podeu visualitzar en el canal d'ITACAT Ràdio.

.
ecte A-porta es posa en marxa l’any 2016 des de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) com un recurs per incidir de forma clara en la millora de les condicions de vida dels veïns i veïnes dels barris de Catalunya.

OBS

Developer