..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista al periodista Néstor Troncoso González - Taula per Mèxic

by 22:32 0 comentaris
                        



Nestor Troncoso González ell és un periodista mexicà que ara viu a Catalunya perquè és un periodista que ha estat amenaçat i s’ha vinculat Programa Municipal de l’ajuntament de Barcelona, d'Acolliment Temporal de Periodistes programa coordinat per la Taula per Mèxic El programa municipal de acollida temporal : Barcelona Protegeix a Periodistes de Mèxic que té per objectiu facilitar l'estada temporal de persones d'aquest col·lectiu amenaçades per l'exercici de la seva professió i el seu activisme a l'hora de denunciar violacions de drets humans. 

La finalitat és donar-los un respir i reforçar les seves capacitats personals i professionals per a afrontar la seva situació, alhora que es visibilitza i s'internacionalitza la seva causa. 
Així mateix, pretén promoure i consolidar una xarxa de periodistes Catalunya-Mèxic que permeti reforçar la tasca del col·lectiu de periodistes amenaçats. 

Nestor és col·laborador en diversos mitjans periodístics i en un programa independent anomenat “Charlando con el pueblo”, que es transmet a través de xarxes socials en comptes personals i portals com TELENETA TV i El Sol del Sur Tampico, a través de YouTube i Facebook.

OBS

Developer