..... Inici | Ràdio | Recerca

XVIII Jornades sobre Colòmbia. ColombiaFESC | 26 d'oct - 11 nov

by 12:14 0 comentaris
                            


Enguany les Jornades organitzades des de la Taula per Colòmbia s'emmarquen en la Fira d'Economia Social de Catalunya - FESC- que aquest any serà virtual. 

En col-laboració amb la cooperativa La Fàbric@ i la Xarxa Nabowa hem preparat 4 sessions virtuals per conèixer diverses experiències d'Economia Social i Solidària que contribueixen a la construcció de la Pau a Colòmbia. A través de 4 taules de debat i durant 3 setmanes parlarem d'Economia Social i Solidària, polítiques públiques, iniciatives productives als territoris impulsades per persones i comunitats i economia feminista.

Dilluns 26 d’octubre– Polítiques públiques i l’ESS abans i després de l’Acord de Pau
Dimecres 28 d’octubre– Les economies solidàries a Colòmbia: parlen els territoris
Dimecres 4 de novembre– Aportacions de l’economia feminista en contextos d’alta conflictivitat: intercanvi d’experiències
Dimecres 11 de novembre– L’Economia Social i Solidària (ESS) en països amb alta conflictivitat: lliçons apreses
Les XVIII Jornades sobre Colòmbia seran una oportunitat d'intercanvi i de debat per conèixer projectes de transformació social i de construcció de Pau que tant a Colòmbia, Catalunya com El Salvador busquen garantir una vida digna per a les persones i territoris més afectats per la violència i la precarietat a sectors urbans com rurals.


Degut a les mesures sanitàries de la Covid19, enguany les jornades seran virtuals. Aviat tindreu disponible l’enllaç de connexió al web i perfils Facebook i Twitter de la Taula.

Veure el programa complert aquí

OBS

Developer