..... Inici | Ràdio | Recerca

Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona | Debat 21 d'octubre

by 11:08 0 comentaris

El pròxim dimecres, 21 d'octubre, el  Centre de Recursos en Drets Humans organitza al debat online Del Black Lives Matter a la lluita contra el racisme a Barcelona, la primera activitat del cicle mensual Parlem de drets. En un context de lluita global contra el racisme, des de l'assassinat de George Floyd als EUA fins a la lluita contra la discriminació a Barcelona o el tancament dels CIE, cal pensar estratègies que connectin les reivindicacions i ens permetin avançar cap a unes ciutats de drets en igualtat.

El debat comptarà amb les veus de Wes Bellamy (tinent d'alcalde de Charlottesville, 2016-2019) i Desirée Bela (activista i comunicadora), moderats pel Consell de Joventut de Barcelona. A l'acte, també participarà un membre de la Comunitat Negra Africana i Afrodescendent (CNAA-CAT) i un membre de l'European Network of Women of African Descent (ENWAD). L'activitat comptarà amb traducció del català a l'anglès.

Aquest debat està organitzat pel Centre de Recursos en Drets Humans, una iniciativa de l'Ajuntament de Barcelona per posar els drets al centre de la vida de la ciutat i de les polítiques públiques, oferint formació, assessorament i divulgació dels drets humans. El projecte es presentarà el pròxim dilluns 19 d'octubre a xarxes socials, moment en què també començarà la difusió pública de l'acte del dimecres 21 d'octubre.

Ll'aforament del debat és limitat, i  cal inscripció via correu electrònic a inscripcions.crdh@bcn.cat.
.




 

redacció

Developer