..... Inici | Ràdio | Recerca

Taller de Cosit i brodat reivindicatiu | Sandra March | Projecte Javelina | Online

by 21:19 0 comentaris

Cosit i brodat reivindicatiu
Taller d'artista
A càrrec de Sandra March

Dimecres, 8, 15 i 22 de juliol del 2020, de 16 a 19 hores.
Taller a distància i online, mitjançant la plataforma Microsoft Teams (Eteams).

Taller d'artista emmarcat en la programació del Projecte Javelina del Centre d'Art La Panera de Lleida, adreçat especialment a treballadors i treballadores del món sanitari i social.

La proposta del taller és manifestar, a partir del cosit i el brodat, el nostre malestar, expressar de manera creativa les nostres queixes puntada a puntada, denunciar a partir del sargit, amb l’objectiu de construir una publicació conjunta tèxtil elaborada amb els pedaços de teles brodats dels participants.

A càrrec de: Sandra March. L’objectiu de l’obra de Sandra March és fer universals les històries quotidianes, i convertir els petits gestos i les accions més comunes en protesta i denúncia social. Treballa a partir de projectes artístics multidisciplinaris, que es concreten en instal·lacions, accions i publicacions, amb el cos, la biografia i el gènere com a fils conductors i emprant els formats populars per introduir l’art en altres contextos que no són els tradicionals. Llicenciada en Belles Arts i Filosofia, i diplomada en Magisteri per la Universitat de Barcelona, el seu treball s’ha exhibit a museus principalment d’Europa i els Estats Units. Ha viscut a Miami i a París, i actualment resideix a Barcelona.

Activitat gratuïta..

.

Developer