..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a Mika García de la Plataforma Latinoamérica Unida - Barcelona

by 18:33 0 comentaris
          
    

Mika García, activista de la Plataforma Latinoamérica Unida, ens explica la situació social, política i econòmica a l'Equador desprès de la Covid-19.

Recordem que Guayaquil ha estat una de les ciutats més afectades per La Covid-19 a tot Amèrica Llatina, amb un total de 1.394 morts, segons xifres oficials, però Mika ha afirmat que el nombre podría ser molt més elevat, amb més de 10.000 morts a la província del Guayas.

Mika també ens explica com la mala gestió de la crisi de la Covid-19, per part del Govern de l'Equador, ha produït escenes i notícies tan virals como la que mostrava centenars de cossos dintre de borses negres en un hospital de Guayaquil. Aquesta notícia, que és falsa i que www.maldita.es va desmuntar, va succeir en hospitals de Madrid i de New York. 

En aquesta entrevista, a més, s'ha parlat de la participació de més de 50 artistes nacionals i internacionals, també de Catalunya i s'ha recollit més de 8.400€ per les famílies. També comenta que més de 150 entitats han signat un manifest per la vida, per rebutjar la gestió del govern i defensar la salut pública i la vida.

Finalment, s'ha parlat de la participació de més de 150 entitats que han desenvolupant la 'Teletón. Un canto por la vida', que va comptar amb la participació d'artistes llatinoamericans i catalans i que va permetre recaptar més de 6.000 euros destinats a ajudar a les persones afectades per la crisis provocada per la mala gestió de la Covid-19.

La Plataforma Latinoamérica Unida és formada per activistes i col·lectius que defensen els DDHH i la llibertat dels pobles llatinoamericans.  
Xarxes:  Facebook Instagram i Twiter: @Latambcn
Correu: plataformaunida@gmail.com


OBS

Developer