..... Inici | Ràdio | Recerca

Totes som cultura, entrevista a l’actriu Sònia Masuda | Dm 28 abril

by 12:32 0 comentaris


Mercedes Saya del col·lectiu d’asiàticdescendents Catàrsia i cofundadora de la revista Pai Pai Mag conversa amb l’actriu Sònia Masuda sobre com la crisi de la Covid19 accentua la precarietat de les artistes racialitzades.


Aquesta entrevista dona el tret de sortida a la campanya comunicativa ‘Racisme al món artístic’, que estava preparant el grup de comunicació de la Xarxa BCN Antirumors, i que es va haver de frenar a causa de la crisi actual de la Covid19.

L’objectiu inicial de la campanya era parlar sobre com els imaginaris racistes sobre la diversitat cultural afecten l’accés i formes de representació de les persones i col·lectius racialitzats en diversos àmbits, en aquest cas, el del món artístic. Tanmateix, les entitats que formen part del grup de comunicació creiem que és necessari incorporar aquesta entrevista per emmarcar-la en el context de crisi actual.

La campanya, que es llençarà durant el mes de maig, consta d’una sèrie de càpsules de vídeos elaborades pel col·lectiu d’asiàticdescendents Catàrsia amb la participació de les següents artistes:
Junyi Sun (dansa/teatre)
Xirou Xiao (performance comunitària)
Kim Hernández (producció audiovisual)
Sònia Masuda (actriu)
Marina Martinez (música)

Les càpsules s’aniran compartint al canal de Twitter de @BCNAntirumors. Estigueu atentes!

Si voleu saber-ne més connecteu-vos el proper dimarts 28 d’abril a les 18.30 hores a l’Instagram @catarsiabcn.

OBS

Developer