..... Inici | Ràdio | Recerca

Entrevista a Jabu Morales y Julia Spadano del Festival Sereia de Barcelona

by 17:41 0 comentaris
El sociólogo Flavio Carvalho entrevista para Itacat Ràdio a Jabu Morales y a Julia Spadano, miembros del equipo organizador del Festival Sereia de Barcelona sobre cultura popular brasileña. La entrevista se realizó el 28 de enero de 2020, en la sede del CIEMEN de Barcelona.

Itacat Radio es un proyecto que cuenta con el apoyo de la Xarxa BCN Antirumors y con la colaboración del Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya y de la Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

Suscríbanse al Canal de Ràdio Itacat al Youtube, donde encontraran más entrevistas.

__

El sociòleg Flavio Carvalho entrevista per Itacat Ràdio a Jabu Morales i la Júlia Spadano, membres de l'equip organitzador del Festival Sereia de Barcelona sobre cultura popular brasilera. L'entrevista es va realitzar el 28 de gener de 2020, a la seu de CIEMEN de Barcelona.

Itacat Ràdio és un projecte que compta amb el suport de la Xarxa BCN Antirumors i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, del CIEMEN, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya i de l'Agència de Comunicació Intercultural Itacat.

Subscriviu-vos a Canal de Ràdio Itacat al Youtube, on trobareu més entrevistes.

.

.

Developer