..... Inici | Ràdio | Recerca

Formació per a entitats, organismes o institucions | Espai Lliure de Racisme

by 19:01 0 comentaris

En el marc del Servei de promoció i sensibilització ciutadana contra el racisme i les discriminacions, impulsat des de la Secretaria d’Igualtat, Migracions i Ciutadania del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, us volem presentar el web l’Espai Lliure de Racisme com un recurs en línia a tenir en compte en el vostre dia a dia laboral a fi de promoure la ciutadania activa i compromesa en l'equitat.

Aquest projecte neix per a fomentar la mobilització de la societat de manera àmplia i transversal en la lluita activa contra les discriminacions i el racisme. En aquest web hi podreu trobar informació i diversos recursos i eines per a utilitzar-los en l’entorn laboral, educatiu o salut, entre d’altres. 

Ets una entitat, organisme o institució? 

Si és així, podreu accedir a la formació en línia gratuïta que té una durada de 15 hores i està pensada per al foment de les bones pràctiques, que esdevindran efectives gràcies a la realització d’un procés d'aprenentatge participatiu que us permetrà obtenir el SEGELL Lliure de Racisme, distintiu que us identificarà, de forma virtual i real, com a Espais Lliures de Racisme.

info: info@espailliurederacisme 

Podeu seguir aquest projecte a Twitter: @LliureDeRacisme i a Facebook: @LliureDeRacisme









OBS

Developer