..... Inici | Ràdio | Recerca

Olla Común: Cultures llatinoamericanes en resistència | 8-11 oct.

by 15:27 0 comentaris

Des del dia 8 d'octubre del 2019, i durant tota la setmana, tindrem a l'Ateneu del Raval de Barcelona, el cicle Olla Común - Cultures llatinoamericanes en resistència, per a anar-nos preparant per a la manifestació del dia 12 d'octubre del 2019. Totes les activitats són gratuïtes.

- Dimarts 8 d'Octubre de 2019, a les 19:30h

Dones migrants en Resistència: Projecció i conversa
"Cuidar entre terres: qui sosté la vida quan les dones migrin” de La Directa i CooperAcción
Amb la participació de la Xarxa de Migració, Gènere i Desenvolupament i Sindihogar Sindillar.

- Dimecres 9 d'Octubre de 2019, a les 19:30h

Música en Resistència: Concert
Jardins Humans Col·lectiu

Amb una part especial dedicada a Víctor Jara, amb 20 músics i cantants llatinoamericans i europeus que ens presentaran un repertori ple de resistència cultural.

- Dijous 10 d'octubre de 2019, a les 19,30h

Medi ambient i feminismes en Resistència: Projecció i conversa
"Defensores: llavors de canvi"

De Calala Fons de Dones | Calala Fon dels Dons i SUDS - Associació Internacional de Solidaritat i Cooperació, produït per Cooperativa de Tècniques, i en col·laboració amb la Iniciativa Mesoamericana de Defensores de Drets Humans i Pikara Magazine.

Participen Grup Lèsbic Feminista Àrtemis (Nicaragua) + Calala Fons de Dones + Èlia Borràs i Augusto Magaña, autors de "L'aigua és vida! Drets humans i justícia ambiental per al desenvolupament sostenible a Guatemala" (de la Ong Alternativa i finançat per Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Globalå i Comissió Europea)

- Divendres 11 d'Octubre de 2019, a les 19:30h

Poesia i micròfon obert.
Veus en Resistència

Amb Begoña Ugalde moderant i diversxs poetes i monologuistes latinoamericanxs que ens presentaran els seus millors versos i veus en resistència.

.

OBS

Developer