..... Inici | Ràdio | Recerca

Dissidències pensants | 8 d'octubre

by 13:43 0 comentaris

Taula rodona 

Un espai de debat crític que posarà en relleu la desvaloració que travessa la producció del pensament elaborat per persones migrants i/o no blanques; un pensament històricament encapsulat en el desinterès, l’exotització i la subalternitat. Així mateix, l’activitat vol ser un recull d’aquelles memòries situades i aquells relats de resistència que assenyalen els processos colonials i les afectacions que encara avui dia condicionen els cossos migrants, els no blancs i els dissidents sexuals i de gènere. 

Amb aquesta taula rodona, des del dolor i la coïssor de la ferida colonial, ens aproparem al pensament pròpiament ocupat per les persones migrants, prenent com a referència dues publicacions concretes: Acá soy la que se fue. Relatos sudakas en la europa fortaleza i No son 50, son 500 años de resistencia. 10 años de Migrantes Transgresorxs. 

El debat comptarà amb la participació d'un elenc d'activistes, artistes i pensadores format per Kimy Leticia Rojas, Alex Aguirre, Caroline Betemps i Lucrecia Masson, amb la conducció de Oumou Sow. 

Dimarts 8 d’octubre, a les 18.30 h 

Sala Martí l’Humà (MUHBA). Plaça del Rei, 1 

Activitat organitzada conjuntament amb Colectivo Ayllu. 

OBS

Developer