..... Inici | Ràdio | Recerca

Llibre per descarregar | Estructura urbana i segregació: Un segle a Barcelona

by 0:05 0 comentaris

La Fundació Catalunya Europa posa a l'abast dels lectors el llibre "Estructura urbana i segregació: Un segle a Barcelona", que us el podeu descarregar gratuïtament en format digital.

"Estructura urbana i segregació: Un segle a Barcelona", ofereix una anàlisi quantitativa d'un segle per a esbrinar si les diferents polítiques territorials aplicades a Barcelona - sobretot les de les últimes dècades - han estat efectives en el control dels problemes de segregació o discriminació urbana.

L'estudi es compon de quatre assaigs que tenen l'objectiu principal d'identificar els determinants de la distribució dels col·lectius de ciutadans a Barcelona en funció de l'estructura urbana de la ciutat i de les polítiques aplicades per l'administració pública al llarg del temps.

El llibre és el resultat de l'Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall, que compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. Els autors de l'estudi, i guanyadors de l'Ajut a la Recerca de 2017, són Miquel Àngel Garcia López, Rosella Nicolini i José Luis Roig Sabaté, tots ells professors d'economia aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Baixeu-vos el llibre

Més informació

.

.

Developer