..... Inici | Ràdio | Recerca

Una violència oculta, Assetjament sexual en dones migrades

by 3:00 0 comentaris






La dones migrades són una població que llastimosament, està en situació de vulnerabilitat. La por, els problemes migratoris, la situació laboral i la pressió social són elements que intervenen en el fet que aquestes dones violentades optin pel silenci. Per això, són importants les xarxes de suport per prevenir i denunciar qualsevol possible cas de violència sexual.

En aquesta oprtunidad comptarem amb la participació de Silvia Bofill, Norma Véliz i Isabel Vall qui des de diferents punts de vista ens compartiran els seus coneixements i experiències sobre el Assetjament sexual a dons migrades Treballadores de la llar i els cures.

Dijous 30 de maig, 19h. Carrer de Tàpies 1-3. Barcelona

Inscriu-t'hi


[Cast.] La mujeres migradas son una población que lastimosamente, está en situación de vulnerabilidad. El miedo, los problemas migratorios, la situación laboral y la presión social son elementos que intervienen en que estas mujeres violentadas opten por el silencio. Por esto, son importantes las redes de apoyo para prevenir y denunciar cualquier posible caso de violencia sexual.

En esta oprtunidad contaremos con la participación de Silvia Bofill, Norma Véliz e Isabel Valle quienes desde diferentes puntos de vista nos compartirán sus conocimientos y experiencias sobre el Assetjament sexual en dones migrades treballadores de la llar i les cures.


Inscríbete aquí









DSAN

Developer