..... Inici | Ràdio | Recerca

Busques local? Vuit baixos de protecció oficial a Ciutat Vella busquen projecte

by 10:00 0 comentaris

Busques local? Vuit baixos de protecció oficial a Ciutat Vella, Barcelona, busquen projectes relacionats amb comerç, petita producció urbana i economia social i solidària entre d’altres!

S’ofereixen a preus de lloguer molt per sota del preu de mercat. 

Si vols més informació, cada divendres pots visitar els Baixos de Protecció Oficial: a les 11h, a Foment de Ciutat c/ Pintor Fortuny 17-19, Barcelona.

També pots demanar informació i assessorament personalitzat per explicar el teu projecte escrivint a bpociutatvella@bcn.cat o trucant al 93 256 66 00.

Per últim, pots venir a la sessió informativa que tindrà lloc el proper 28 de maig de 13h a 15h a l’equipament Convent Sant Agustí (Pons i Clerch, 2), on s’explicarà el procediment per optar-hi i les característiques de la convocatòria.

Les sol·licituds per accedir a un local es poden presentar fins al 12 de juliol de 2019.

La convocatòria Local Local – Baixos de Protecció Oficial s’emmarca en el Pla de Desenvolupament Econòmic de Ciutat Vella 2016-2021.

Més informació



Buscas local? Ocho bajos de protección oficial en CiutatVella, Barcelna, buscan proyectos relacionados con comercio, pequeña producción urbana y economía social y solidaria entre otros!

Se ofrecen a precios de alquiler muy por debajo del precio de mercado.

Si quieres más información, cada viernes puedes visitar los Bajos de Protección Oficial: a las 11h, en Foment de Ciutat, c / Pintor Fortuny 17-19, Barcelona.

También puedes pedir información y asesoramiento personalizado para explicar tu proyecto escribiendo a bpociutatvella@bcn.cat o llamando al 93 256 66 00.

Por último, puedes venir a la sesión informativa que tendrá lugar el próximo 28 de mayo de 13h a 15h en el equipamiento Convento San Agustín (Pons i Clerch, 2), donde se explicará el procedimiento para optar y las características de la convocatoria.

Las solicitudes para acceder a un local se pueden presentar hasta el 12 de julio de 2019.

La convocatoria Local Local - Bajos de Protección Oficial se enmarca en el Plan de Desarrollo Económico de Ciudad Vieja desde 2016 hasta 2021.

Más información

DSAN

Developer