..... Inici | Ràdio | Recerca

Obra de teatre Modou Modou | Dissabte 18 de maig | Gratis

by 16:57 0 comentaris


Dissabte 18 de maig de 2019, al 18h.

Organitza: Estereo Rum’s Teatre
Lloc: Centre Cívic Drassanes
Entrada: Gratuïta


Modou Modou és una obra escrita i dirigida per Nadia Zúñiga (actriu migrant d’origen mexicà) i representada per la Companyia Estereo Rum’s Teatre.

Modou Modou és una paraula senegalesa que es refereix als immigrants subsaharians que viuen a Europa, significa també inmigrant, però fonèticament sembla que parla de la necessitat de “mudar, mudar” de deixar la seva terra a la recerca d’una vida millor.

Modou Modou explica la història de Moussa un noi senegalès, que com milers de joves africans, ha d’emigrar de la seva terra en recerca de millors oportunitats.Moussa emprèn un viatge a un món nou amb la il·lusió de trobar un paradís, de veure al seu pare i de conèixer al seu ídol de futbol.

No obstant això, la realitat que es topa és totalment diferent. Després d’una llarga travessia a peu pel desert i en pastera pel mediterrani, Moussa aconsegueix arribar a Europa, sense moltes cartes al seu favor: un país estrany, sense domini de l’idioma i sense documentació.

El paradís anhelant no existia i com ell troba a moltes persones més en la mateixa situación.al arribar a Espanya es troba amb Manolo, un home andalús, qui en la seva joventut, com milers d’espanyols en l’època de la postguerra, va haver de sortir d’un poble de Sevilla cap a Barcelona, empès per la necessitat de buscar millors oportunitats laborals.

Igual que Moussa sense domini de l’idioma i sense el “salconduit” o papers de l’època es va enfrontar a la nova vida de migrant, que per increïble que sembli en un mateix país dins del franquisme, es van marcar diferències i restringint el pas entre una regió i una altra dins d’Espanya mateixa.

Interpretació de: AlgassoumeThiam, Juan Madolell, Hamza Jabbar, Nicaurys Diaz, Abdelhanine Lih, Mireia Madolell, Imane Chmarkh Fath-Eddine i Sara Guerrero. Disseny gràfic: Sergio Tamayo Fotografia i vídeo: Víctor Jammal Breu 



Fitxa tècnica:
Durada: 60 minuts
Llengua: Castellà
Disciplina: Teatre de text
Direcció i dramatúrgia: Nadia Zúñiga
Intèrprets: Algassoume Thiam, Juan Madolell, Hamza Jabbar, Nicaurys Diaz, Abdelhanine Lih, Mireia Madolell, Imane Chmarkh Fath-Eddine i Sara Guerrero
Disseny gràfic: Sergio Tamayo
Fotografia i vídeo: Víctor Jammal Breu

OBS

Developer