..... Inici | Ràdio | Recerca

#MuseumWeek 2019 | Una sinergia única al món, font de trànsit, diversitat i creativitat.

by 13:11 0 comentaris

#MuseumWeek 2019
Del 13 al 19 de maig del 2019

Amb el suport de la Fondation CHANEL

CRIDA A LA PARTICIPACIÓ

Avís a les galeries, els museus, els centres científics, les institucions i les associacions culturals. A partir del 13 de maig del 2019, el web social s'uneix a la #MuseumWeek i als 7 hashtags de la 6a edició. Una sinergia única al món, font de trànsit, diversitat i creativitat.

La #MuseumWeek convida a afavorir les experiències museístiques més transversals, lúdiques i educatives i a comunicar-les per les xarxes socials. El 2018, unes 5.000 institucions culturals van participar en l'esdeveniment en 120 països diferents i aquest any 2019 es presenta encara més emocionant.

Aquesta crida es dirigeix ​​en particular a les zones amb menor participació i, especialment, a l'Àfrica (0,6%), Amèrica Llatina (5%) i Àsia (8%).

Objectiu: mobilitzar els aficionats i professionals al voltant de la Cultura, conferir visibilitat, obrir-se a l'àmbit internacional, incrementar l'interès dels visitants, escoltar al públic, enriquir les seves bases de dades, inventar animacions i defensar valors.

La 6a edició estarà marcada per esdeveniments retransmesos en directe i, als comandaments de la social mitjana news room de la #MuseumWeek, 12 community mànagers de comunicar les publicacions 24 hores al dia.

En particular, aquest any estarà marcat pel suport a una causa primordial: el lloc de les dones en la cultura, ahir, avui i matí. Tot això al llarg de la setmana amb el hashtag comuna #WomenInCulture


· Com participar a la #MuseumWeek?
N'hi ha prou amb preparar una comunicació digital al voltant dels hashtags proposats, amb un missatge al dia és suficient. També és possible inscriure's -de forma gratuïta- per rebre consells i comptar en les estadístiques.

Resgistre: http: //www.museum-week.org/register/

· Com participar en el moviment #WomenInCulture?
Programant photowalks (aquests passejos fotogràfics que tant agraden), jocs i concursos en diversos suports, Meetups, instameet, actuacions artístiques o fins i tot editatones en femení!

NOTA: els esdeveniments poden començar abans o després de la #MuseumWeek,

Envieu les vostres propostes a la següent adreça:
http://bit.ly/MuseumWeekEvents

Els organitzadors podran ajudar financerament a desenvolupar les iniciatives més interessants.


· Els hashtags 2019
- Dilluns 13 de maig: #WomenInCulture

És evident que el paper de la dona en la societat és tan important com el de l'home. No obstant això, aquest paper segueix sense reconèixer-se com hauria. El dilluns 23 d'abril el dedicarem a les dones cèlebres en la Història, l'Art, la Cultura o la Ciència, però també a totes les dones anònimes les accions estructuren les societats humanes. No tant a les dones icones de bellesa, sinó dones artistes, dones intel·lectuals, dones treballadores ... Comparteix els teus continguts amb el hashtag #WomenInCulture

- Dimarts 14 de maig: #SecretsMW

'Dimarts, mostri el que es cou entre bastidors! exposicions a preparació, sessions de restauració o manteniment de les col·leccions, dispositius o professions desconeguts... aprofiti l'ocasió per acostar-se encara més al seu públic fent-li partícip de tots els seus secrets.

- Dimecres 15 de maig: #PlayMW

'Dimecres serà una jornada dedicada al joc! Ja sigui teatral, cinematogràfic, musical o de vídeo, de tipus olímpic o de pista, animi la conversa amb el seu públic en línia i els seus visitants sota una òptica lúdica.

- Dijous 16 de maig: #RainbowMW

Que no falti el color! Ja sigui a través de la valorització d'un color en les seves col·leccions, o la celebració de la Pau o de la causa LGBTQ, acoloreixi les seves publicacions i els seus llocs de cultura.

- Divendres 17 de maig: #ExploreMW

Divendres, explori el tema dels nous territoris, l'audàcia i la iniciativa. Ja sigui a propòsit de l'exploració intel·lectual, artística o espacial, o fins i tot de la innovació, convidi a la seva públic a forçar els límits ysalir del que fressat.

- Dissabte 18 de maig: #PhotoMW

Amb el telèfon intel·ligent o càmera en mà, és el dia per disparar sense complexos! Un cant a la bellesa del disseny i la arquitectura: aprofiti per valoritzar el seu lloc i convidi a fotògrafs professionals, artistes i aficionats a compartir les seves mirades.

- Diumenge 19 de maig: #FriendsMW

'El diumenge és el pretext perfecte per a una estada cultural entre amics! En aquest últim dia de la #MuseumWeek, aprofiti per explorar el tema de l'amistat -valor universal- a les seves xarxes
socials, i de pas oferir promocions per als que vulguin visitar el seu centre entre diversos o fer-se regals originals a la seva botiga.


La causa
És evident que el paper de la dona en la societat és tan important com el de l'home; però, aquest paper segueix sense ser reconegut com es mereix. Per això, el món de les institucions culturals es reuneix al voltant de la Causa de les DONES en la Cultura (ahir, avui i demà) en ocasió de la sisena edició de la
#MuseumWeek. 

Un homenatge a les dones del món de l'Art, de la Histoira, de la Ciència, de les Lletres ... amb el hashtag #WomenInCulture.

Per començar, per retre homenatge a les dones injustament oblidades en els llibres d'història i que mereixen que el gran públic les conegui. Per continuar, per aclamar a les que componen l'actual
món de la Cultura, ja siguin artistes, professionals en una associació o institució cultural, mecenes o artesanes. 

Per finalitzar, per ressaltar la importància de l'educació de les nenes: com els nens, també elles han de poder somiar i convertir-se en artistes, filòsofes o científiques ...

Xarxes socials Museum Week


MECENES: La Fondation CHANEL dóna suport a la #MuseumWeek

TRTRT

Developer