..... Inici | Ràdio | Recerca

Homenaje a García Márquez en Barcelona | Del 6 al 13 de abril

by 19:09 0 comentaris

A los cinco años de la muerte del escritor colombiano, la ciudad de Barcelona quiere reivindicar la estrecha relación que García Márquez mantuvo con la Ciudad Condal. Casa América Catalunya y el Consulado de Colombia en Barcelona lideran el evento llamado El rastro de Gabo en Barcelona. Los asistentes podrán participar en diferentes actos conmemorativos como talleres, exposiciones, debates, rutas, entre otros.

Los y las invitamos a compartir esta experiencia de reconstruir las huellas del autor en esta ciudad que alguna vez también fue su ciudad.

Más información



Als cinc anys de la mort de l'escriptor colombià, la ciutat de Barcelona vol reivindicar l'estreta relació que García Márquez va mantenir amb la Ciutat Comtal. Casa América Catalunya i el Consolat de Colòmbia a Barcelona lideren l'esdeveniment anomenat El rastre de Gabo a Barcelona. Els assistents podran participar en diferents actes commemoratius com tallers, exposicions, debats, rutes, entre d'altres

Els i les convidem a compartir aquesta experiència de reconstruir les empremtes de l'autor en aquesta ciutat que alguna vegada també va ser la seva ciutat. 

Més informació

DSAN

Developer