..... Inici | Ràdio | Recerca

Estratègies de lluita contra l’antigitanisme, 25 de març

by 6:30 0 comentaris


En el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Discriminació Racial, el proper 25 de març de 2019 l’auditori del Museu Marítim de Barcelona acollirà la taula rodona titulada “Estratègies de lluita contra l’antigitanisme”, una mirada a les arrels d’aquesta discriminació des de la construcció d’una ciutadania crítica i compromesa amb la igualtat i la dignitat.

L’acte comptarà amb la salutació per vídeo de Soraya Post, eurodiputada i promotora de la Roma Week a les institucions europees, i finalitzarà amb la presentació del vídeo “STOP Antigitanisme”.

Més informació



En el marco del Día Internacional para la Eliminación de la Discriminación Racial, el próximo 25 de marzo de 2019 el auditorio del Museu Marítim de Barcelona acogerá la mesa redonda titulada "Estrategias de lucha contra el antigitanismo", una mirada a las raíces de esta discriminación desde la construcción de una ciudadanía crítica y comprometida con la igualdad y la dignidad.

El acto contará con el saludo por vídeo de Soraya Post, eurodiputada y promotora de la Roma Week a las instituciones europeas, y finalizará con la presentación del vídeo "STOP antigitanismo".

Más información

DSAN

Developer