..... Inici | Ràdio | Recerca

Inauguració de l'exposició 'Cicatriu' de la fotògrafa Sandra Balsells

by 12:51 0 comentaris

“Cicatriu” és una exposició fotogràfica que s’enmarca en el projecte 'De l’ombra a la llum', de la Fundació Setba de Barcelona i del Photogenic Festival.

La fotoperiodista Sandra Balsells (Premi Ortega i Gasset a la Millor Labor Informativa, 2006) apadrina aquesta exposició, que vol ser una denúncia i, alhora, un crit d'esperança.

Balsells ha fet un seguiment de la vida de la Bibi, una d’aquestes dones amb “una cicatriu de per vida”, com diu ella mateixa. I també Alena Blanch, Aureti, Màgika i Mona González, quatre de les participants del taller de fotografia i paraula que organitza la Fundació Setba, han realitzat instantànies sobre el seu dia a dia.

Aquesta exposició no és sols una denúncia contra la xacra de la violència vers les dones, sinó també d’un crit d’esperança i de la ferma convicció que hi ha sortida, malgrat les cicatrius. Al cap i la fi, una cicatriu és una ferida curada.

L’exposició està formada per una sèrie d’imatges que expliquen el dia a dia d’un grup de dones:

15 fotografies en blanc i negre de Sandra Balsells (Premi Ortega i Gasset a la Millor Labor Informativa, 2006), que ha fet un seguiment de la vida de la Bibi, una d’aquestes dones amb “una cicatriu de per vida”, com diu ella mateixa.

14 fotografies realitzades per Alena Blanch, Aureti, Màgika i Mona González, quatre de les participants del taller de fotografia i paraula que organitza la Fundació Setba.
Organitza: Fundació Setba i Photogenic Festival.

Inauguració de l'exposició de fotografia "Cicatriu" de Sandra Balsells

Data: Dimarts 5 de març del 2019, a les 19:30 h.
On: Espai Mercè Sala (Metro Diagonal).
Preu: Entrada lliure.

ESPAI MERCÈ SALA
Metro Diagonal
Accés Rbla Catalunya - Rosselló
08008 Barcelona


#inauguracions #exposicions #galeries #fotografia #artistes #social #catalunya #barcelona 

TRTRT

Developer