..... Inici | Ràdio | Recerca

L’acte de presentació del Mètode ORALPHA |

by 16:49 0 comentaris



Benvolgudes i benvolguts, 
 
Ens plau posar-nos en contacte amb vosaltres per informar-vos que el proper 23 de gener tindrà lloc l’acte de presentació del “Mètode ORALPHA”, on es donaran a conèixer aquests materials dirigits a formadors i formadores que ensenyen la llengua i alfabetitzen simultàniament.

L’acte, que es celebrarà de 17.30 a 19 hores a l’Ateneu Barcelonès (c. Canuda, 6), comptarà amb la presència d’Oriol Amorós, secretari d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, i Lola López, Comissionada d'Immigració, Interculturalitat i Diversitat de l’Ajuntament de Barcelona.
 
Us preguem que confirmeu la vostra assistència clicant al següent

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-fLJ4cL91JPPgWGBCIHNuX6I4uoLBswentmoR-J7IvXa_bg/viewform

Atentament,

Comissió de Formació
Coordinadora de la Llengua de Barcelona
www.comissiodeformacio.org



Castellá
 
Queridas y queridos,

Nos place ponernos en contacto con vosotros para informaros que el próximo 23 de enero tendrá lugar el acto de presentación del “Método ORALPHA”, donde se darán a conocer estos materiales dirigidos a formadores y formadoras que enseñan la lengua y alfabetizan simultáneamente.

El acto, que se celebrará de 17.30 a 19 horas al Ateneo Barcelonès (c. Cana, 6), contará con la presencia de Oriol Amorós, secretario de Igualdad, Migraciones y Ciudadanía de la Generalitat de Cataluña, y Lola López, Comisionada de Inmigración, Interculturalidad y Diversidad del Ayuntamiento de Barcelona.

Os rogamos que confirmáis vuestra asistencia clicando al siguiente

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc-fLJ4cL91JPPgWGBCIHNuX6I4uoLBswentmoR-J7IvXa_bg/viewform 
 
#català #llengüe #educació #alfabetizació #tallers #cultura #catalunya

DSAN

Developer