..... Inici | Ràdio | Recerca

Convocatòria voluntaris per a participar l'any nou xinès | Dimecres 23 de gener de 2019, 17.00h

by 20:15 0 comentaris

Participa a l’Any Nou Xinès 2019 amb nosaltres!

Dissabte 2 de febrer de 2019 tindrà lloc als carrers de Barcelona la celebració de l’Any Nou Xinès, i ens agradaria que hi participeu un any més. Es tractaria d’assistir com a voluntaris de l’esdeveniment, que tindrà lloc al barri del Fort Pienc de Barcelona, tot fent feines d’organització.

L’equip organitzatiu convoca una reunió informativa per a totes les persones i associacions interessades en col·laboraren aquesta gran festa sino-catalana, que tindrà lloc el dia, hora i lloc següents:

- Dia i hora: dimecres 23 de Gener de 2019 a les 17:00h
- Lloc: Fundació Institut Confuci de Barcelona (c. Elisabets, 10, 08001, Barcelona) 

Els voluntaris hauran de ser majors d’edat o, en el seu defecte, si ets major de 14 anys podràs participar acompanyat dels teus tutors legals.


Per a participar com a part del voluntariat, si us plau, inscriu-te a https://forms.zohopublic.com/ficb/form/VOLUNTARISANX/formperma/611ahkMee1FMM4fk31g9E9gfF.

Totes les persones voluntàries rebreu un certificat de participació i un obsequi com agraïment per la vostra participació.

Amb l’ajut de totes i tots, podrem fer realitat aquesta celebració.

Moltes gràcies!

L’organització del’Any Nou Xinès amb Barcelona 2019

Castellà

Participa al Año Nuevo Chino 2019 con nosotros!
 
Sábado 2 de febrero de 2019 tendrá lugar en las calles de Barcelona la celebración del Año Nuevo Chino, y nos gustaría que participéis un año más. Se trataría de asistir como voluntarios del acontecimiento, que tendrá lugar en el barrio del Fort Pienc de Barcelona, haciendo trabajos de organización.

El equipo organizativo convoca una reunión informativa para todas las personas y asociaciones interesadas colaboraron esta gran fiesta sino-catalana, que tendrá lugar el día, hora y lugar siguientes:

- Día y hora: miércoles 23 de Gener de 2019 a las 17:00h
- Lugar: Fundación Instituto Confuci de Barcelona (c. Elisabets, 10, 08001, Barcelona)

Los voluntarios tendrán que ser mayores de edad o, en su defecto, si eres mayor de 14 años podrás participar acompañado de tus tutores legales.


Para participar como parte del voluntariado, por favor, inscríbete a https://forms.zohopublic.com/ficb/form/voluntarisanx/formperma/611ahkmee1fmm4fk31g9e9gff.

Todas las personas voluntarias recibiréis un certificado de participación y un obsequio como agradecimiento por vuestra participación.

Con la ayuda de todas y todos, podremos hacer realidad esta celebración.

Muchas gracias!

La organización de el’Año Nuevo Chino con Barcelona 2019
 
Tomado de : https://www.confuciobarcelona.cat/index.php/activitats/cultura/cultura/1108-participa-a-l-any-nou-xines-2019-amb-nosaltres 

#anynouxinès #china #Barcelona #interculturalidad #convocatoria #2019 #migración #cultura #agendadeactividadesculturales 

DSAN

Developer