..... Inici | Ràdio | Recerca

Conferencia y taller: Els quipus inques, fils i nusos de la memòria | 26 de gener de 2019, 10.30 a 13:30h

by 13:06 0 comentaris


Benvolguts/des,
us informem que per una qüestió logística hem canviat de lloc l'activitat del dissabte 26 de gener: "Els quipus inques: fils i nusos de la memòria". Tindrà lloc a Aules de Barcelona (aula Sòcrates) al Carrer Santa Anna, 28, 2n pis, a tocar igualment de Plaça Catalunya. Trobareu la informació actualitzada en el document adjunt.
 
Us recordem que l'activitat consisteix en una conferència impartida per la Dra. Ariadna Baulenas sobre els quipus inques i un taller voluntari posterior per tal d'aprendre a fer els quipus i pensar-ne la seva estructura, de manera que cadascú pugui marxar amb el seu propi quipu, si així ho desitja.
 
El preu és de 3 euros per col·laborar amb la compra del material, i es pagaran el mateix dissabte en efectiu a l'inici del taller.
 
Les places són limitades, de manera que si hi teniu interès i encara no us heu inscrit cal que ho feu contestant a aquest mateix correu. Així mateix, si algú dels inscrits no pot participar finalment a l'activitat preguem que ho comuniqui per tal de poder deixar la plaça a una altra persona.
 
Moltes gràcies pel vostre interès i disculpeu les molèsties que el canvi d'espai us hagi pogut ocasionar.
 
Castellà
 
Apreciados/as,
os informamos que por una cuestión logística hemos cambiado de lugar la actividad del sábado 26 de enero: "Los quipus incas: hilos y nudos de la memoria". Tendrá lugar en Aulas de Barcelona (aula Sócrates) en la Calle Santa Anna, 28, 2.º piso, a tocar igualmente de Plaza Cataluña. Encontraréis la información actualizada en el documento adjunto.

Os recordamos que la actividad consiste en una conferencia impartida por la Dra. Ariadna Baulenas sobre los quipus incas y un taller voluntario posterior para aprender a hacer los quipus y pensar su estructura, de forma que cada cual pueda marchar con su propio quipu, si así lo desea.

El precio es de 3 euros para colaborar con la compra del material, y se pagarán el mismo sábado en efectivo al inicio del taller.

Las plazas son limitadas, de forma que si tenéis interés y todavía no os habéis inscrito hace falta que lo hacéis contestando a este mismo correo. Así mismo, si alguien de los inscritos no puede participar finalmente a la actividad rogamos que lo comunique para poder dejar la plaza a otra persona.

Muchas gracias por vuestro interés y disculpáis las molestias que el cambio de espacio os haya podido ocasionar
 
 
 Más información: 

Institut de Cultures Americanes Antigues
www.culturesamericanes.cat 
secretaria@culturesamericanes.cat 
 
#Agendad'activitatsinterculturals  #Educació #Amèrica   #Conferències  #Catalunya
#Tallers

DSAN

Developer