..... Inici | Ràdio | Recerca

Parlem de les dones amazigues i de la Cabília amb Kaissa Ould Braham | 3 des.

by 15:37 0 comentaris

Parlem de les dones amazigues i de la Cabília amb Kaissa Ould Braham.
Tercer acte del cicle "Tamazga a les dues riberes de la Mediterrània", al Centre Cívic Besòs

El rol de les dones en les societats amazigues contemporànies és l'eix central de la conferència "Les dones amazigues avui: de la resistència a la resiliència", que oferirà aquest dilluns 3 de desembre la periodista i filòloga Kaissa Ould Braham al Centre Cívic Besòs, a Barcelona. La conversa també farà atenció als processos que es viuen a la Cabília (un dels països amazics del nord d'Àfrica), amb esments als del Rif.

Ould Braham, originària de la Cabília, va treballar de professora i periodista, i va haver de fugir del seu país per la persecució política, lingüística i cultural que hi va patir. Viu a Catalunya des de 2008, on ha continuat desenvolupant la seva activitat professional, inicialment acollida en el marc del programa del PEN Club de refugi d'escriptors perseguits. En un reportatge recent de Nationalia, explica alguns dels seus punts de vista.

L'activitat té lloc en el marc del cicle "Tamazga a les dues riberes de la Mediterrània", que el CIEMEN i la Casa Amaziga us ofereixen fins al gener.

Recordeu:

Acte: Conversa "Les dones amazigues avui: de la resistència a la resiliència"
Dia: dilluns 3 de desembre de 2018
Hora: 18.30 hores
Lloc: Centre Cívic Besòs (Rambla de Prim, 87. Barcelona, Catalunya) 
Per a més infromació: Tel. (+34) 93 444 38 00 o comunicacio@ciemen.cat


#Agenda #CulturadePau #Dona #Dretshumans #Racisme #Refugiats #Migracio #Discriminacio #Africa #Conferencies #Tallers #Cultura #Catalunya #Barcelona #catala           

DSAN

Developer